Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Budapest, XI. kerület, Kelenföld
#200801519
60 millió Ft
Alapterület 61 m2
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet 1. emelet

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

2 szobás, jó közlekedésű, jó állapotú, első emeleti tégla lakás eladó!

JÓ ÁLLAPOTÚ KÍVÁLÓ LOKÁCIÓVAL RENDELKEZŐ 2 SZOBÁS TÉGLALAKÁS ELADÓ! 

 
Befektetők és párok, kis családosok számára kiváló választás 

 
-2 szoba 
-1. emeleti 
-részben felújított 
-kiváló lokáció 
-jó közlekedés 

 

 

INGATLAN HELYSZÍNE: 

Buda XI. kerületének egyik közkedvelt részén található az ingatlan. Az Allee, Etele pláza, Kopaszi-gát, Fehérvári úti piac és a Bikás park, valamint számos élelmiszerbolt, éttermek, óvoda, háziorvosi rendelő megtalálható a lakás közelében, amelyek nagyjából 5-10 perc távolságra vannak. A Rákóczi híd percek alatt megközelíthető, ahonnan gyorsan elérhetünk akár a pesti oldalra is. 

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI: 

Tégla építésű,3 szintes, 10 lakásos (+5 üzlethelység/raktár) belső udvarral rendelkező társasház. A ház padlástere osztatlan közös tulajdon, amelynek egy része szokásjog alapján az ingatlanhoz tartozik. Ezen kívül a lakáshoz tartozik egy kb. 4m2-es saját, zárható pincerekesz. Az ingatlan tökéletes választás lehet akár családoknak is, hiszen egy csendes mellékutcában található, mégis minden elérhető közelségben van. A társasház lakói összetartó, tisztaság- és rendszerető, barátságos emberek. Maga az épület nem közvetlen főutca mellett helyezkedik el, így garantálható a csend és a nyugalom.  

 
LAKÁS JELLEMZŐI: 

A lakás keleti tájolású, amelynek előnyét a nagyszobából élvezhetünk is. A lakás 10 éve teljes körűen fel lett újítva saját részre. A felújítás magába foglalta a nyílászárók cseréjét, a fűtési rendszer korszerűsítését, a víz-, szennyvíz-, villany- és gázvezetékek cseréjét. Ezen kívül most fejeződött be a lakás újra festése. A lakás elrendezése a következő: előszoba, fürdőszoba, amerikai konyhás nappali, 1 nagy méretű szoba (25nm), ami könnyedén átalakítható akár két teljes értékű szobává A lakás jelen elrendezésével tágas, világos. A belmagasság: 3,1 m, amely lehetővé teszi a fekvő galéria kialakítását kedv szerint. 

 

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: 

A villamos hálózat jellemzői: villanyóra lakáson kívül zárt szekrényben, 3 *16A, életvédelmi relé, rézvezetékek köpenycsőben. A fűtést és melegvizet BAXI Duo-Tec Compact kazán biztosítja, a kerámiaburkolatok alatt (előszoba, fürdőszoba, konyha) padlófűtés, a szobákban az ablakok alatt radiátorok vannak, valamint a fürdőszobában helyett kapott egy törölközőszárító radiátor is. A lakás saját mérőórákkal rendelkezik (Víz, villany, gáz). A közös költség 15.000,-Ft/hó, mely a következőket tartalmazza: szemétszállítás, lépcsőházi világítás, lépcsőházi takarítás, felújítási alap, közösképviseleti díj, társasházi biztosítás.

 

PARKOLÁS: 

Parkolás a ház előtti közterületen lehetséges, a környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében parkolhatnak. 

 

Kapcsolat

Legiardi Renátó

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter